Медици от Смолян ще могат да почиват безплатно на Банско.
Концесионерът на ски зоната, местната община, Алианс за популяризиране и развитие на туризма в Банско и хотелиери решиха да осигурят безплатен уикенд на всички медици в България, които работят на първа линия в борбата срещу COVID-19. Пакетът за почивка е за следващия зимен сезон и включва настаняване в хотели, храна, карта за ски зоната, ползване на ски учител и ски екипировка.
„Инициативата е нашата благодарност за ангажираността и смелостта на нашите приятели – лекари, медицински сестри, спешната помощ и доброволците. Горди сме да дадем своя принос и признателност на медиците, които работят повече от две месеца без почивка. Затова ги приветстваме като наши специални гости с „Добре дошли в Банско!“, заяви Иван Обрейков, маркетинг директор на концесионера на ски зона Банско - „Юлен“.
Курортът бе единственият в страната, който бе затворен под карантина за 14 дни, след като бяха установени случаи на коронавирус. Той обаче е и първият, който реши да се отблагодари на медиците в страната.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I