„Безработен съм и съм самотен баща с дъщеря на 13 години. Полицията дойде и ме взе от къщи. Имам дете и с ръка на сърце се кълна „да вляза в гроба още до довечера, ако съм казал тези думи“. Казах му обаче: „Господин Кмет, гласуваха се 20 000 лева за дезинфектанти с борба с коронавируса и се оставиха вратички за още толкова“.
Като лидер на политическа партия, тъй като ме питат много граждани и аз реших да питам кмета, къде са парите. Казах му, че тази сграда е общинска, а не на майка ти и баща ти“.
Това обяви в съда в Златоград задържаният за хулиганство неделинец Севдалин Чандъров.
Припомняме, че до ареста се стигна след като местният лидер на политическа партия отправил обиди към кмета на Неделино Боян Кехайов.
„Бях издал заповед за почистване на парковото място покрай общината, което трябваше да стане на 5 май в рамките на работния ден. По-голямата част от служителите се включиха в инициативата и разпределихме задачите между тях. Забелязах, че С. Ч. държи насочен към мен телефон и снима от другия край на площада, откъм тротоара. Без да му обръщам внимание, продължихме да работим. Предупредих колегите да спазват социалната дистанция. В един момент откъм детската площадка се приближи лицето С. Ч., който познавам, с насочен телефон. Започна да отправя обидни реплики, а именно: „ Ти открадна парите на нашите съграждани, ти съсипа общината, престъпник, крадец, превърна общината в бащиния и др.“. каза и израза „тъпо ченге“, че съм превърнал общината в „чегнеджийница“. Всичко това се случи пред около 20 служители от общинската администрация. Тъй като споделям това, което и вие казахте, да избягвам напрежението, се запътих към сградата на общинска администрация. Влизайки в сградата забелязах, че лицето ме следва с насочен телефон и на висок тон, пред служители, които се намираха вътре в сградата, на много висок тон продължи със същите реплики, от което се почувствах много обиден. Лицето изрази явно неуважение към обществото. Наруши обществения ред. С цел избягване на по-нататъшен конфликт се качих по стълбите и подадох сигнал на тел.112. Дойде полиция. След това излезнах на центъра, забелязах, че лицето отново е там и отново ме снимаше. Отново влезна в сградата на администрацията, отново бях последван от него и отново бяха отправени същите обиди от него към мен. Отправи ми и закана, че ще ме вкара в затвора. Отново подадох сигнал на тел. 112“, пък обясни случката в съда кметът на общината Боян Кехайов.
Обидите и клеветите бяха потвърдени и от свидетели пред състав на Районния съд в Златоград.
Районните магистрати изпратиха материалите по делото в Районната прокуратура като бяха категорични, че са налице признаци за извършено престъпление.
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. ами като си безработен, върви да търсиш работа бе "БИЗНЕСМЕН" такъв, но освен да копаеш канали и да правиш нескопосани ремонти за нищо друго не те бива. затова се натискаше да станеш кмет, но нямаше как да станеш, като си за подигравка на цяло Неделино, като си неграмотен, тъп и прост, от което се срамува и дъщеря ти, зад която се криеш за гнусотиите, които вършиш. ще се радвам да чуя, че си в затвора безмозъчна твар такава

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I