7-дневна карантина от 1 до 15 юни за всички влизащи в Гърция и без тест за COVID 19. Това гласи новата заповед на гръцкото правителство, изпратена до всички КГПП на страната.

Гръцките власти въведоха отново карантина за пристигащите в страната. Това е станало ясно в неделя към 22 часа.
Това пишат пътували за Гърция в групата във Фейсбук ГКПП Маказа - трафик и полезна информация (Makaza/Μακάζα).
„Оказва се, че след като 10 часа са пускали без проблем, вече налагат 7 дневна карантина“, гласи един от постовете. Новата заповед е издадена, след като в неделя през ГКПП „Маказа“ бяха пропускани свободно автомобили с пътуващи между двете страни. В момента единствено пътуващи служебно до Гърция няма да бъдат поставяни под карантина. Очаква се карантината да отпадне окончателно на 15 юни.
От 00.00 ч. на 1-ви юни до 9.30 ч. гръцките гранични власти пропускаха свободно само срещу лична карта и без карантина всички влизащи на територията на страната, поради липса на заповед.
„Карантината за влизане на територията на Гърция беше до 31 май. Към момента нямаме нова заповед и пропускаме от 00.00 ч. на 1 юни свободно всички пътуващи, само срещу лична карта, без назначаване на карантина“, съобщиха от ГКПП Промахон-Кулата. 24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I