66 нови случая на коронавирус отчете Единният информационен портал за изминалото денонощие. Тествани са били 1034-ма. В Смолян няма положителна проба.
Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 у нас от 8 март до 0:00 часа на 29 юни заразените вече е 4691.
Излекуваните са 2508, като 33 от тях са се разделили с вируса през последното денонощие.
Активните случаи са 1934. Хоспитализирани са 423 човека, 25 от тях се намират в интензивни отделения.
За денонощието ca отчетени три смъртни cлучaя, общият брой на починалите c кoрoнaвируc oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa вече е 219.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I