„Родопа – Смолян“ стартира подготовката за новия сезон с група от 20 футболисти.
Новите имена в отбора са Михаел Кисьов и Ромарио Димитров. Кисьов през последния сезон е играл в Австрия, а Димитров през последните години е пребивавал в Англия. Заместник-кметът на Община Смолян Марин Захариев пожела успех на тима, като подчерта, че общинското ръководство ще продължава да подкрепя отбора, както и спорта като цяло. Той напомни, какво прави администрацията относно подобряване на спортната база в града, като даде за пример и реконструкцията на стадион „Смолян“. Захариев увери играчите, че каквото зависи от Общината, то те ще го имат, а от тяхна страна ще се иска да играят и да радват феновете.

„Тази година стартираме подготовка на 18 юни, като това съвпада и с 60 – годишнината на обединения Смолян. Очаквам една добра година за отбора“, коментира председателят на Управителния съвет на ФК „Родопа-Смолян“ Валентин Кюлхански.
От името на отбора, старши треньорът Юлиян Сюрджиев благодари на всички, които помагат на тима. Той подчерта, че Община Смолян прави най-много за клуба и е най-големият спонсор.
Подготовката на отбора ще протече изцяло в Смолян, като вече има уговорени и четири контроли. Първата е на 27 юни срещу „Спартак“ – Пловдив, като приятелската среща ще се играе в града под тепетата. На 11 юли „зелено-белите“ ще играят с „Гигант“ – Съединение в Смолян. На 18 юли е приятелската среща с ФК „Димитровград“, а на 25 юли с ФК „Борислав“ – Първомай. И в двата мача „Родопа-Смолян“ ще бъде домакин. Часовете на мачовете ще бъдат уточнени допълнително. Все още се търси съперник и за контрола на 4 юли.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I