„Вълнуващ момент е краят на учебната година не само за тези, които изпращат своите възпитаници и към които са вложили цялото си сърце и много усилия, вълнуващ е моментът и за завършващите ученици, които се изправят пред важни житейски избори“, така областният управител Недялко Славов приветства началника на РУО-Смолян Мария Семерджиева, директора на ПГИ „Карл Маркс“-Смолян Мария Мечкарска, абитуриентите, учителите, родителите и гостите на тържеството по случай изпращането и раздаването на дипломите на Випуск 2020 при Професионална гимназия по икономика. Славов благодари за оказаната му чест да бъде част от този вълнуващ момент, споделяйки, че има сантименти към училището и причините за това са няколко – като икономист по образование, 60-годишния юбилей на училището, както и успешното партньорство по проекти и инициативи.
 „Скъпи абитуриенти, междучасието свърши, най-важният час предстои – час, за който се готвихте години! Сигурен съм, че сте добре подготвени за този най-важен етап от вашия живот – на професионално, семейно и личностно реализиране!“, каза в заключение Славов, пожелавайки успех и на добър час.
Днес в зала 1 на РДТ „Николай Хайтов“ тържествено беше изпратен  Випуск 2020 на ПГИ „Карл Маркс“-Смолян, при спазване на противоепидемичните мерки, с дезинфекция на вход и изход и използване на предпазни маски. Областният управител Недялко Славов връчи лично дипломите на четиридесетимата зрелостници от специалностите „Икономическа информатика“ и „Митническо и данъчно обслужване“.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I