Родната политика така надгражда, че усещането през годините e за „новите правят по-големи скандали от предишните“. Какви ли не измекяри не се извъртяха през парадния вход на сградата на „Съединението“. „Шок и ужас“, както биха обрисували в заглавие клакьорите на всяка власт, ама няма да го направят. Докато не паднат обектите на тяхното възхищение. Та затова и медиите заприличаха на селски клозет на двора. Само сайбията може да се изхожда в него, докато не се смени. После следващият, а всъщност в септичната яма-микс от надграждане и висша политика.
Политиката в БГ е на трупчета. Въпрос на време е някой да ги подритне и да влезе победоносно в кенефа. Следва поредното изхождане. И оплискване.
Смърдяща работа. Но народът така е навикнал, че му се струва френски парфюм…
Целият текст четете в петък в печатното издание „Родопи voice“!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:
-Ковид – 19 „източва“ 500 000 лева от Родопите?!
-Похитителят на жени с най-тежка присъда е от…
-„Византийците“ и предателите по плажовете на Бяло море…
-Момичета вдигат щангите на… Наим и Халил!
-Политика на калинки, война за суджуци:
Сун Дзъ е Сульо, Макиавели е Кольо
-Загуба на око в мината – 60 000 лева!
-„Яко ще умрете“:       
Ноу – хау от САЩ: Вирусът се убива с огън
-Родопите, кризата, лятото
Кой на работа, кой на плаж…, наесен ще му мислим
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I