Всичко е въпрос на избор. Такава е магистралата на живота, с всичките й отклонения. По кой път да хванеш? Вотът започва още сутринта, дори с размислите какви точно чорапи да нахлузиш на босите крака, пък как да се облечеш, пък кой да поздравиш изпървом в социалните мрежи, че да върви по-гладко денят?
Въпрос на избор, въпрос на вкус. Както професията, начинът за правене на пари. Приятелите, идеалите дори.
За политическите избори пък-каквото „доди“. И именно щото е тъй, то все „доди“ едно, пък после се оказва различно.
Излишно е просто да изброяваме примери. Ще трябва продължение, под номерации. Фрапантни случаи на масовия спорт „гъзовъртене“. Него и проститутките не го умеят. В смисъл, с такава скорост, не че ако се напънат няма да се получи.
Обществото ни се е нагледало на примери от сорта „дето е плюл, там лиже после“. Безбройни, дори с участници, още в управлението на страната. Коалиции, прегръдки, неразделна любов след лексика а ла „мутри, шутове, пудели, ку*ви, шайки, боклуци“. След това всички на една маса и клетви в съвършената любов. Безпринципността се обяснява винаги с „в името на държавата, благото“. И прочие ала-бала фентъзи тъпизми, в които страничният средностатистически избирател се смята за тепегьоз по рождение, дебил и тулуп. Келепирът в днешно време се обяснява с „евроценности“, гьонсуратлъкът с „всеобщо благо“, властовите амбиции с „Родина“…
Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!
И още от темите във вестник №1 в региона:

-285 лева кв/м край Врата №4 към Беломорието!

-Валутата за „евтиния шопинг“ изчезна от Родопите!

-Загологъзвай, мама, за да не работиш

-Политика и Проституция – 100 лева на час и „хепи енд“

-Ще стигне ли сезонът за 1000 сватби?!

-Пандемията прати вируса в джобовете и душите

-САЩ – бунт, расизъм и… „дивите“ балканци

-Мъж и жена отмъкнаха 14 чифта терлици, а тръгнали за… гъби!

-Мистиката край „Утробата“, крепостта Патмос и… Discovery Channel прати „Голи и уплашени“ в Източните Родопи!
24smolian.com 


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I