Кметът на Мадан не измени на себе си и наложената лично от него традиция. Фахри Молайсенов ще поеме първите семестриални такси на отличниците абитуриенти в общината, във висшето учебно заведение, в което са избрали да следват.
Това обяви самият той при изпращането на поредния випуск  в училищата “Отец Паисий“, „Васил Димитров“ и „Св.св. Кирил и Методий“ - с. Върбина.
Своеобразната стипендия ще получат тримата зрелостници с най-висок успех в трите училища.
„Въпреки изпитанията на днешното време, искам лично да Ви благодаря, че се справихте с предизвикателствата в режима на дистанционно обучение, което беше наложено, заради извънредното положение. И днес, на прага на новото начало бих искал да Ви пожелая да бъдете здрави, усмихнати, позитивни.
Приемайте всяка трудност като изпитание и бъдете упорити в сбъдването на мечтите си!
Нека от днес нататък, животът Ви да бъде точно такъв, какъвто сте си го представяли през дванадесетте години в училище.
Като кмет на общината и общинското ръководство сме винаги насреща, за да ви помогнем с всичко, което е  по силите ни. Нашето желание е да изберете своя път, да се квалифицирате и да се върнете тук  - в Мадан, където да намерите реализация, да създадете семейства и да живеете!“, посочи при изпращането на зрелостниците кметът.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I