ФК „Родопа-Смолян“ загуби с 1:2 контролата със „Спартак“ – Пловдив. Единственото попадение за „зелено-белите“ бе дело на Теодор Стефанов.
Приятелската среща се игра на стадион „Пловдив“, като и трите гола паднаха през
второто полувреме.
Изненадата в двубоя бе вратарят Стефано Кунчев, който пази за отбора от Смолян. В момента се водят преговори със стража, който е бил през годините в „Левски“, „Славия“ и „Локомотив“ – Пловдив. 29 – годишният вратар е бивш младежки национал, като е играл и в чужбина. Високият 192 см. страж е родом от Троян.
Следващата контрола на „зелено-белите“ е на 11 юли в Смолян. Двубоят с „Гигант“ – Съединение е в събота на стадион „Септември“ от 18 часа.
От „Родопа-Смолян“ уговориха и още една контрола през лятната си подготовка за Трета лига-Югоизточна група. На 1 август, тимът воден от Юлиан Сюрджиев, ще приеме „Верея“ – Стара Загора. Останалите приятелски срещи са с ФК„Димитровград“
на 18 юли и с ФК „Борислав“ – Първомай на 25 юли, като и двете срещи ще бъдат в Смолян.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I