37-годишен е бил задържан като евентуален извършител на палеж в Смолян, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Сигнал за запалена дървена постройка, предназначена за жилище, е бил подаден около 19 часа вчера. Пламъците обхванали сградата на улица "Васил Райдовски". Постройката изгоряла заедно с покъщнината. Пламъците са се разпространили и са обхванали и дървена покривна конструкция в тухлена постройка, също предназначена за жилище, като тя е изгоряла напълно.  Огънят е унищожил и дървена покривна конструкция с ламарина и покъщнина в тухлената постройка около 20 кв.м, предназначена за жилище, собственост на 58-годишна жена. Обгорели са и около 5 кв.м дървена покривна конструкция на тухлена постройка, предназначена за жилище, собственост на 57-годишен мъж.  Щетите са в процес на установяване. Огнеборците са спасили 10 сгради, около 3 дка иглолистна и широколистна гора и четири автомобила, намиращи се в непосредствена близост.  Няма пострадали граждани.
Снимка: Архив "24smolian.com"
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I