Ахмед Доган се срещна с гражданите, отишли на поредния протестен плаж край летните сараи в парк ”Росенец”. Той дори разговаря с присъстващите на ”гражданския фестивал”, който тече в момента.
"Вие разпределяте баницата. Разпределяйте я точно, и ние искаме да живеем", казаха пред Доган гражданите на място. В отговор почетният председател се усмихна и поклати глава: Добре, добре.
Протестиращите го помолиха да обещае да свали Бойко Борисов и Иван Гешев от власт. Доган се съгласи и на това.
Това пише Фрогнюз.
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган излезе на оградата на летния си сарай в парка "Росенец", за да разговаря с протестиращите на плажа до имота. В момента там се провежда демонстрация, наречена "Dogan Saray Beach Festival", която е част от протести в цялата страна, пише „Дневник“. Събитието бе организирано в социалните мрежи под наслов "Искаме Доган да уволни Борисов".
От излъчвано на живо видео във фейсбук страницата на "Правосъдие за всеки" се видя как Доган поговори с част от протестиращите. Той основно се усмихваше и на въпросите отговаряше основно с "да" и "добре". До напрежение не се стигна.
Протестиращите са издигнали грамада с камъни, които покриваха плажа. На нея те поставиха българския флаг, съобщава БНР.
24smolian.com
Очаквайте: Мълчанието на ДПС… И какво мислят турците в България

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I