България се променя, а ДПС странно мълчи.
На улицата е толкова динамично, торнадо бушува в обществените нагласи, избирателят категорично отнема третото място на ДПС в следващия парламент, а партията мълчи.
Движението на Доган не само, че няма да е балансьор, а ключовите играчи в политическо лято`2020 вече отнемат Хоризонта на ДПС за парадно влизане във властта и излъчване дори на 1 министър.
Всички се упражняват за сметка на ДПС. Стъпват яростно върху трите букви и с лекотата на гимнастик, след отскок от трамплин, трупат активи в рейтинговите класации.
Всички сочат Д-П-С като политическия организъм с COVID-19, а поведението на партията на Доган е като на подложил се на доброволна карантина.
Едните социолози отреждат на ДПС 4-то място, другите пращат партията пета, в позиция със скромна представителност в Народното събрание.
А ДПС мълчи.

Вероятно е преценено, че двата видеоматериала с думи на Доган от 2009-та са находка.
Взривен ли е мостът ГЕРБ-ДПС? Вижте думите Доганови, актуализирани от Карадайъ, часове преди най-важната реч на Борисов“ е интересно четиво, но на фона на реално случващото се на терен „България“… това, меко казано, не е належащото от здравно естество нарушаване на мълчанието.
bTV, която е най-гледаната телевизия у нас, може да си позволи да пуска хубави стари филми през август, но ДПС няма право. Партията на Ахмед Доган няма как да стане балансьор – било в края на тази година или през пролетта на 2021-ва. 

През 2009-та думите на Доган бяха констатация и предупреждение. Днес пак има 100% констатация и леко усещане за доганов дял в посланията между ГЕРБ и ДПС. Но мълчанието на ДПС пред българското общество, пред етническите турци, остава.
От 24rodopi.com

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I