Родопчанка превъзмогна огромната си болка и мъка, намирайки сили да благодари на медиците в Смолян, въпреки загубата на детето си. Тя изпрати благодарствено писмо до медиите.
Ето какво написа една майка:
„Сърцето ме боли от загубата на моя син Радослав Зарков Чаушев, който наскоро почина на 35-годишна възраст, след 8-годишно тежко боледуване. Превъзмогвайки моята мъка, искам да благодаря на д-р Белчилов от хирургично отделение към МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" гр. Смолян, който прояви огромна загриженост към лечението на сина ми.
Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма на лекарите и сестрите от Център за спешна медицинска помощ гр. Смолян, които безотказно откликваха на всеки мой вик за помощ. Благодарна съм и за специалното внимание на полк .Димитър Кацаров, командир на 101-ви алпийски полк в Смолян, където работи другия ми син.
Нека има повече такива хора и професионалисти навсякъде!
Бог да ви благослови, че ви има!!!
Огромно уважение и благодарност към всички, които ми помогнаха да се справя в трудното положение, в което изпаднах“.
Надежда Бошнакова, гр. Смолян
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I