Политолози, които обикновено се смятат за ”придворни” на властта намекнаха, че е време Борисов да подава своята оставка. Те направиха това с помощта на завоалиран експертен анализ на събитията в страната в телевизионен ефир.
Доц. Стойчо Стойчев и Кънчо Стойчев бяха гости в bTV. От сутрешния ефир обаче вместо традиционната тирада, чухме друго.
Това пише сайтът Frognews.bg и описва в детайли критиките на политолог на ГЕРБ, който стана известен с показания среден пръст на протестиращите, а срамът за опекуните му бе самодейната протестърска акция на същия пред Психиатрична болница.
„Една от фундаменталните грешки на Борисов е пренебрежителното му отношение към хората, които са негови врагове“, казва политологът със средния пръст и индивидуалното изпълнение пред Психиатрията. По-нататък той прави и традиционните четки на лидера на ГЕРБ, давайки за пример студентите от Софийския университет, които в 60-70 на сто идвали на лекции с лични автомобили, а не с обществен транспорт. Политологът признава, че при Борисов се живее по-добре, но Фрогнюз и други сайтове давят като акцент от говореното му от телевизора констатацията, че премиерът и лидер на ГЕРБ бил „авторитарен управляващ“.
Заради днешните изяви на двамата политолози, а и на други в последните дни, в социалните мрежи заваляха какви ли не версии за „врътването на г@за“ (не само на един): резнали му хонорара от партията и политологът сега съскал; партията потъвала и мишките първи бягали; Борисов разпоредил да се ревизират отношенията с „наведените“, които петнели партията; Цветанов си прибирал назначените клакьори…

Едва ли има нещо ново в управляващата партия. Ако настъпи този момент, ще го усетите по поведението и думите на ключовите играчи в партията, като да речем един Томислав Дончев, а не от думите на хоноруваните от ниските етажи.


Като теглим чертата – дупето може да е врътнато, но нищо особено не се е случило.

Врътването е личен избор, но колкото и да е ефектно, на това ниво не е толкова значимо.
На снимките: Две от акциите на така нар. "придворен" политолог, от които ГЕРБ само губи

Бележка: По повод показания среден пръст, д-р Цветеслава Гълъбова, която е от популярните психиатри в България, написа писмо до Ректора на Софийския университет, където работи Стойчев. Това вбеси политолога, който побърза да се похвали във Фейсбук със среднощна блокада на портала на психиатричната болница "Св. Иван Рилски" в Курило край София, чийто директор е д-р Гълъбова.
Днес тя също коментира:
Стойчев, няма как да запълним първите 7. Но, каня Ви да видите болницата отвътре и как си гледам работата. И да, имам гражданска позиция, която не Ви харесва, защото сте обслужващ персонал.
По-добре е все пак студентите да пътуват с 280, отколкото да имат псевдопреоподавател като Вас, Стойчев.
Поздрави от #буля цвецка от #гълъбарника
"Нахалната лелка"

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I