В Смолян стартира петото издание на фотоконкурса „Аз раста патриот“. В него могат да участват всички лица, които са пребивавали или пребивават на територията на Смолянска област, с изключение на служители на Областна администрация, техни роднини и членове на техните семейства.

Фотографии ще се приемат на имейл: governor@region-smolyan.org.

Стартът на конкурса е 17 септември.

Крайният срок за подаване на фотографиите е 00.00 часа на 25 октомври 2020 г.

Фотосите ще бъдат класирани от компетентно жури. В конкурса ще се класират фотографии с деца в народни носии от четири възрастови групи: от 1 до 4 години;

от 5 до 8 години; от 9 до 15 години; от 16 до 18 години.

В конкурса могат да участват както любители, така и професионални фотографи. Всеки може да участва с една фотография. Фотосита трябва да бъдат с резолюция на изображението не по-ниска от 1000 х 800 пиксела.

Конкурсът се организира от Областна администрация Смолян.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I