Венцислав Шишков – общинският председател на ГЕРБ в Баните, е изпратил заявление до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, че напуска партията и овакантява поста си на общински лидер, съобщава Бгнес. Заедно с него ГЕРБ напускат още 28 души. За това съобщи самият Венцислав Шишков в профила си във Фейсбук.
В заявлението си той е изложил своите мотиви, като те са свързани главно с несъгласие с допусканите в партията тоталитарни методи на управление.
Напускането на Шишков и компания е в резултат на посещенията на Цветан Цветанов в региона в последните месеци. Групата на Шишков ще премине в новата партия на бившия №2 в ГЕРБ "Републиканци за България".

В заявлението си до Изпълнителната комисия на ГЕРБ Шишков твърди, че при подреждането на листите за местните избори не са уважени решенията за подредба на местните структури, а отгоре са поставени на избираеми позиции хора от БСП и АБВ.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Помаците най-бързо усещат накъде духа вятърът и сменят господаря, Нема такъв народ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I