Зам.-кметът на Смолян Марин Захариев поздрави производителите от областта на Празника на плодородието, който се откри в областния град. Събитието се организира от Областната дирекция „Земеделие“, съвместно с община Смолян.
„Благодаря на всички производители, които дойдоха на това събитие пред обновеното пространство на Амфитеатъра на Стария център в Смолян. Пожелавам на вас и жителите на
града да навлезете в духа на един малък празник с хубава родопска музика и качествени продукти. Общината в партньорство с Областната дирекция на ДФ „Земеделие“ ще организира по-често такъв фермерски пазар, на който родните производители да представят продукцията“, каза при откриването зам.-кметът на Смолян.
Приветствия отправиха директорът на ОД на ДФ „Земеделие“ Денислав Костов и зам.-областният управител Адриан Петров. Празникът беше открит от ФА „Родопа“. В изложението участват 20 производители от цялата Смолянска област. Събитието включва фермерски пазар, фолклорна програма и кулинарно шоу с „Шеф клуб“-Смолян.
24smolian.com
 


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I