СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

приветствам ви за усилията да развивате своя прекрасен край, да пазите паметта за миналото, да обичате своето родно място и заедно да работите затова то да бъде привлекателно за младите. Сега е времето да бъдем щедри и добри. Да мислим по-често за близките си, да полагаме повече грижи за родителите си, да общуваме с децата си и да се вслушаме в гласа на разума.

Нека да продължим да развиваме заедно община Смолян, превръщайки я в привлекателно място за живеене, винаги да има надежда, спокойствие, мир и благоденствие във всяко семейство и във всеки дом.

Поддържайте духа и оптимизма на жителите на своя град, бъдете здрави, дръзновени, изпълнени с устрем и желание за постигане на още по-високи успехи!

От името на общинските съветници в община Смолян, и лично от мое име, имам честта и удоволствието да се обърна към всички вас и да ви поздравя със 108-мата годишнина от Освобождението на Родопите!

Посрещаме с вълнение празника на нашия град, който отразява всички нас, с нашето многообразие, емоции, действия. Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работели така, че Смолян да го има, да расте, като град, поверен на нас, техните наследници. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство. Защото най-голямото богатство на града ни са хората - трудолюбиви и гостоприемни, толерантни.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет. Убедена съм, че благодарение на съвместните усилия на общинския съвет, общината, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града.

Изразявам признателност и уважение и към всички вас - днешните смолянчани, които по различни начини помагате за утвърждаването на Смолян, като красив и съвременен български град! И нека винаги помним, че съдбата на Смолян всякога трябва да ни интересува, да е близка до нашите сърца, защото съдбата на града е наша отговорност и наша съдба!

Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решаване на проблемите на общината. Заедно да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за нашите деца, нашите партньори, туристите и гостите на град Смолян.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На всички Вас и на гостите на Смолян, от все сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, към което се стремите и много нови благодатни начинания за добруването на гражданите на общината!

ВЕНЕРА АРЪЧКОВА

Председател на Общински съвет Смолян

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I