Ученици от Професионалната гимназия по туризъм и строителство в Смолян приготвиха топъл обяд за медиците от първа линия в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“. Инициативата стартира с 45 порции, предназначени за персонала на здравното заведение, борещ се с Covid-19, и ще продължи две седмици. Младите готвачи бяха посрещнати от главната сестра Диана Сурова и Добринка Белева - организатор по прехраната.

„Искам да изразя огромната благодарност не само на ръководството на болницата, а и на всички лекари, сестри, санитари, доброволци, за това, че правят със собствените си ръце обяд за нас. Радваме се, че в тази ковид-обстановка расте такова поколение. Адмирации за учениците, учителите и директора на гимназията“, каза главната сестра Диана Сурова.


„Тези деца са пример за всички нас и показват, че в тези трудни времена е хубаво да бъдем единни. Благодарим от сърце. Те ще зарадват 45 работещи на първа линия в нашата болница“, посочи Добринка Белева.

„Ние прегърнахме идеята и заедно генерирахме едно добро дело, което трябва да бъде за медиците - хората, които са на първия фронт и дават всичко от себе си. С този кулинарен комплимент да направим пълно признание към тях за начина, по който работят“, заяви директорът на гимназията Антоанета Караджова.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I