„Поканете Борисов или да опровергае казаното, или да подаде оставката на целия Министерски съвет“. За това призова председателят на ДПС Мустафа Карадайъ от трибуната на Народното събрание. Поводът за думите му бяха притеснителните данни за водите у нас, които днес изнесе министърът на околната среда и водите. Емил Димитров алармира, че догодина ще има водна криза в земеделието и помоли депутатите за съдействие.

Според ДПС министърът от кабинета е дал оценка на правителството и премиерът трябва или да я опровергае, или да подаде оставка. Мустафа Карадайъ обобщи, че от думите на Димитров се е разбрало, че министерствата не си комуникират и няма кой да организира работата на Министерския съвет.

На снимката: Нивото на язовир „Студен кладенец“ край Кърджали

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I