ПОЗДРАВЛЕНИЕ

От кмета Николай Мелемов към жителите на община Смолян за Новата 2021 г.

Скъпи жители на община Смолян,

Изпращаме една трудна година, белязана от Ковид-пандемията. Година на ограничението, болката и самотата. Много от вас загубиха близките си хора. Не знаем кога предизвикателствата, пред които сме изправени, ще отминат. Благодаря ви за подкрепата, защото, въпреки трудностите и ограниченията, бяхте отговорни и търпеливи. Благодаря и на всички, които бяха и продължават да са на първа линия в битката с коварния вирус.

Поглеждаме към 2021 година с надежда да ни донесе повече радост и да се върнем към нормалния ни начин на живот.

Пожелавам Ви здраве, мир и благоденствие! В семействата ви да има топлина, любов и разбирателство. Родопчани сме различни, при нас няма изоставени възрастни хора и деца. Ние пазим традициите, които са ни завещани от нашите предци.

Затова вярвам, че заедно ще се справим и с всички трудности, които ни очакват.

Да е честита и благословена Новата 2021 година!

Николай Мелемов

Кмет на община Смолян

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I