Близо 7000 лева на метър струва падането и последвалите от това наранявания на диабетик в региона. Мъжът заведе дело за обезщетение след като претърпя неимуществени вреди.

Инцидентът станал в село, където потърпевшият прибирал възрастния си баща. Двамата вървели по улица с опасен наклон. Старецът често спирал за почивка. При една от тях синът му се облегнал на предпазния парапет на бетонна стена, при което той се счупил и мъжът политнал заедно с баща си. Падането било от 6 метра. Двамата се претъркаляли, а телата им спрели в стари огради и складирани дърва за огрев.

На място бил извикан екип на Бърза помощ, който откарал пострадалите в болница за лечение.

След инцидента били пратени работници, които обезопасили участъка.

В същото време обаче, синът на възрастния родопчанин получил счупвания на глезен и прешлен, както и множество охлузвания и кръвонасядания. Наложила се оперативна намеса. Заради тежкия захарен диабет заздравяването било дълго и тежко, наложили се още пет операции за спасяване на левия му крак поради тежестта на травмата.

Три години по-късно съдът постанови на потърпевшия да му бъде заплатено обезщетение в размер на 40 000 лева.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I