Камион пада в мост. Пътник в кабината губи съзнание. Свестява се след като вода започва да навлиза в гърлото му и човекът се задавя…

След този тежък инцидент потърпевшият ще получи от застрахователна компания обезщетение в размер на 80 000 лева. Мъжът заведе иск срещу дружеството, сключило „Гражданска отговорност“ с фирмата, собственик на товарния автомобил.

Инцидентът станал на 10 септември м.г. „Камаз“ се движи по пътя между селата Барутин и Црънча. Зад волана е 35-годишен мъж. До него на седалката е 67-годишен. В един момент шофьорът губи контрол над камиона, а тежката машина пада от мост в река. Причината за произшествието е в загасяне на двигателя при преминаване на по-ниска предавка. В този момент хидравликата изчезнала, а автомобилът продължил да се движи по инерция. Шофьорът опитал да включи на скорост и отново да запали двигателя, но безуспешно. Тежката машина изкъртила оградата и камионът полетял от моста.

Двамата мъже оцеляват, транспортирани в болницата в Смолян.

67-годишният пътник е с 1,5 литра кръв в коремната кухина. Налага се да му бъде отстранена слезката. Получава деформация на лявата раменна област.

Повече от година след инцидента, потърпевшият поиска обезщетение в размер на 160 000 лева. Съдът в Смолян обаче прецени, че застрахователната компания трябва да му изплати 80 000 лева.

24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I