Пиян комарджия преби крупие в казино в Смолян, а след грозните сцени на насилие ще трябва да плати обезщетение за телесните повреди, причинени на служителката в игралната зала.

Мъжът се появил в обекта заедно с приятелката си. Започнал да играе на машина, но не след дълго уредът понесъл удари от страна мъжа. Машината блокирала, а той извикал крупието. Служителката отблокирала апарата и го предупредила да спре с ударите. Агресията обаче се насочила към нея. Мъжът я дръпнал за косата и заплашил. Това наложило служителката да повика охраната, натискайки паник бутон. Сотаджиите дошли на място, но не успели да укротят комарджията. Мъжът се отскубнал от тях, повалил жената, дърпайки я за косата и започнал да я рита в тялото и главата. През цялото време я заплашвал, че ще я убие, че нямала да си намери място в Смолян. На място пристигнали и служители на полицията, които задържали агресивния клиент.

Той бил осъден за поведението си на глоба в размер на 2000 лева. Потърпевшата, която пък три дни била в болница, а възстановяването от побоя й отнело три месеца, осъди смолянчанина. Той ще трябва да й плати обезщетение в размер на 8000 лева.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I