Приз „Спортист на годината“ в седем категории ще бъде присъден и тази година, реши управата на Община Чепеларе. Усложнената обстановка и многобройните забрани и ограничения няма да осуетят провеждането на ежегодния конкурс. Заседанието на назначената от кмета на Община Чепеларе комисия, на което ще бъдат определени победителите, е насрочено за 29 декември.

Комисията ще определи критериите, по които ще се присъжда първото място, а впоследствие и победителите.

„Треньорите са тези, които са до спортистите в целия процес – тренировки и състезания, затова тяхната преценка е критично важна“, споделят от комисията. Решаваща роля в определянето на победителите, освен мнението на треньорите, ще имат протоколите от проведените състезания.

Церемонията по връчването на наградите ще се проведе през януари 2021 година, като форматът и́ ще зависи от мерките и ограниченията, които евентуално ще действат към момента на събитието. Точната дата ще бъде конкретизирана допълнително.

24smolian.com

 

 

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I