Уважаеми студенти и преподаватели,

Радвам се, че като кмет на община Смолян имам възможност да Ви поздравя по повод 8 декември , празникът на българските студенти. Периодът на академичното образование е време за трупане не само на научни познания, но и на идеи и мечти. Вие сте част от европейската студентска общност, отстоявайте със самочувствие правата си, съхранявайте енергията и вкуса към откривателството. Вярвам във Вашата мотивация и потенциал да се реализирате като квалифицирани специалисти, способни да допринесат за развитието на града ни и страната.

Пожелавам Ви здраве, енергия и упоритост да следвате целите си, да постигнете мечтите си и да вървите по пътя на успешната професионална реализация. Нека стремежът Ви към знания не угасва, защото на България са нужни знаещи и можещи млади хора.

Уважаеми преподаватели, нека наградата за труда Ви бъдат успехите на Вашите студенти.

Честит 8 Декември – празникът на българската академична общност!

Николай Мелемов

Кмет на община Смолян

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I