Николай Мелемов, кмет на община Смолян

Уважаеми жители на община Смолян,

Отправям към Вас най-топли пожелания за здраве и благоденствие във всеки дом.

В святата и благословена нощ на Рождество Христово, проблеснала с идването на Богомладенеца светлина, грее навсякъде около нас. Тази трудна година промени начина на живот, но ни накара да се вгледаме в истински важните неща в живота: семейството, близките, здравето и личната свобода. С раждането на Христос за целия свят изгря нова надежда.

В тихата и свята нощ да си пожелаем,  да преодолеем ковид кризата  и да възстановим навсякъде и във всичко нормалния човешки живот и общуване.

Нека посрещнем Коледните празници с доброта в сърцето, светлина в душата и вяра в новото начало!

В тези дни да не забравяме и хората, които са сами и загубиха близките си . Да им подарим обич и внимание, за да не се чувстват забравени.

Пожелавам Ви здраве, щастие и благодат на Вас и семействата Ви!

Честито Рождество Христово!


НЕДЯЛКО СЛАВОВ, Областен управител на област Смолян

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН,

Изпращаме 2020-та година, която ни изправи пред много непознати изпитания! Наложи ни се да променим част от ежедневните си навици и да реорганизираме цялостно начина си на живот. Необходимостта от спазване на физическа дистанция, ограничените пътувания създават затруднения, както в професионален план, така и в личната ни комуникация. Това се оказа сериозно предизвикателство за съвременния глобален свят и макар частично да се преодолява с помощта на развитите технологии, липсата от интензивни контакти и пълноценно общуване между нас е осезаема.

Независимо от трудностите, ние продължаваме да работим по изпълнение на важните за страната и региона проекти, стремим се да отговорим адекватно спрямо нуждите и очакванията на хората към нас, като управленци! Поставяме приоритетно опазването на общественото здраве, приемайки всеки човешки живот като най-висша ценност, полагаме усилия и се стремим да осигурим необходимите ресурси в изпълнение на тази цел!

Уверен съм, че с разумни и отговорни действия човечеството ще преодолеем пандемията през настъпващата 2021 година! Искрено се надявам, че ще излезем от тази криза по-силни, по-сплотени, с развити нови технологични умения и практики, ще започнем да ценим повече здравето, свободата, ще бъдем по-добронамерени и състрадателни помежду си!

Нека светлите Рождествени и Новогодишни празници изпълнят домовете ни с топлина и радост, а сърцата ни с вяра и надежда! Нека 2021 година ни дари със здраве, световен мир, благоденствие и щастие, да бъдат успешни начинанията ни и градивни делата ни!

БЛАГОСЛОВЕНА КОЛЕДА!

МИРНА И ЩАСТЛИВА 2021 ГОДИНА!

 

Народният представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова

Да посрещнем празниците с радост и светли надежди. Да изпълним сърцата си с вяра и доброта.

Пожелавам Ви от сърце топлота в дома, късмет и сговор. Да Ви съпътстват          житейски сполуки и успехи във всяко начинание

Да изпратим с мир старата година, за да посрещнем с надежда Новата 2021! Да си пожелаем стабилност и сигурност, човечност, мъдрост и вяра. Да работим в съгласие за постигане просперитета на България и нашия край!

Весела Коледа и щастлива Нова година!  


Фахри Молайсенов, кмет на община Мадан

Уважаеми жители, гости и приятели на Община Мадан,

Поздравявам ви от сърце с настъпващите коледни и новогодишни празници!

Изпращаме една трудна и необичайна година.

Но имено празниците винаги са символ на нашата вяра и надежда!

Те са и времето, когато по- дълбоко се замисляме за онези изконни човешки ценности, които осмислят делника ни – да прощаваме, да помагаме, да вярваме в доброто.

Нека чрез тези добродетели, особено в дни на изпитания, като днешните, заедно да продължим да се борим за един по-добър свят, по-добър живот и по-добро бъдеще за нас и децата ни!

Пред прага на новата 2021-та година искам да Ви пожелая – ЗДРАВЕ, ĸoeтo вяpвaм, чe cлeд тaзи пaндeмия щe cме се научили дa цeним пoвeчe!

Нека с всеки нов ден през предстоящата година да се раждат нови надежди, да работим за достойното бъдеще за любимия Мадан, пазейки вярата в утрешния ден и носейки ясното съзнание, че просперитета на общината е в нашите ръце!

Здрава, щастлива, мирна и плодотворна година и нека доброто във всяка къща да пребъде и през 2021-ва година.

Весели празници!

С уважение към всички Вас,

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан

 

Кметът на община Неделино Боян Кехайов

 

В навечерието на Рождество Христово и Новата 2021-ва година искам да ви пожелая здраве и благоденствие, прекрасни празнични мигове, споделени с близки и приятели, много вяра, надежда и оптимизъм. Нека заедно да продължаваме да градим европейското бъдеще на нашата община!

Весели празници!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I