Наблюдава се тенденция за значително успокояване на ситуацията с разпространението на заразата от Ковид-19 в Смолянска област.

Това обявиха от щаба на традиционния си брифинг.

За изминалата седмица случаите са 26, а общият брой на заразените от месец март м.г. досега е 2158. Излекуваните са 1830 души, а починалите са 207. Четирима от тях са починали през последната седмица.

Към момента активните случаи са 121. От тях 37 са в болнични заведения, 84 се лекуват в домашни условия. В смолянската болница с Ковид са настанени към момента 17 пациента.

Регионът е на 26 място по установени случаи. След Смолян са областите Кърджали и Видин.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I