Регионалният съвет за развитие (РСР) на Южен централен район (ЮЦР) проведе първото си заседание.

През новия програмен период 2021 – 2027 г. Регионалните съвети за развитие имат ключова роля в планирането, избора и реализацията  на проекти с европейско и национално финансиране.

Кметът на община Пловдив Здравко Димитров бе избран за председател на РСР в ЮЦР за планиране, негов заместник е кметът на община Кърджали и заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) Хасан Азис.

Кметът на Смолян Николай Мелемов бе избран за заместник-представител в Комитета за наблюдение на ОП „Региони в растеж“, областният управител на Смолян Недялко става заместник-представител в Комитета за наблюдение на Програмата за селско развитие, а кметът на Рудозем Румен Пехливанов - на Оперативна програма „Добро управление“. Пехливанов влиза и в ТРГ за Оперативна програма за техническа помощ.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I