Ахмед Ахмедов и Хасан Азис запазват позициите си на зам.-председатели на ДПС. Новите заместници на Карадайъ са Йордан Цонев, Халил Лятифов и Станислав Атанасов. 5-мата бяха утвърдени тази вечер на заседание на Централния съвет на партията.

Няма сериозни промени в състава на Централното оперативно бюро. В бюрото остават ветераните Юнал Лютви и Емел Етем, нови лица да депутатите Имрен Мехмедова и Джейхан Ибрямов, евродепутатът Илхан Кючюк, Севинч Солакова.

Председател:

Мустафа Карадайъ

 

Заместник-председатели на ДПС:

Ахмед Ахмедов-Организационна дейност;

Хасан Азис – Зелен пакт – Местно самоуправление – Регионални съвети;

Йордан Цонев – Зелен пакт-Икономическа политика-Бюджет;

Станислав Анастасов – Зелен пакт – Европарламент – Либерални политики;

Халил Летифов – Зелен пакт – Транспорт – Информационни технологии.

 

Членове на ЦОБ:

Джевдет Чакъров;

Джейхан Ибрямов;

Емел Етем;

Илхан Кючюк;

Имрен Мехмедова;

Камен Костадинов;

Нигяр Джафер;

Рамадан Аталай;

Севинч Солакова;

Сезгин Мехмед;

Филиз Хюсменовa;

Хамид Хамид;

Юнал Лютфи;

Янко Янков.

„От изборите зависи доколко и колко бързо ще се справим с кризата. Ние от ДПС имаме и предлагаме програма за ускорено догонващо икономическо развитие на страната, ние предлагаме програма, която да осигури здравословни условия на живот на всеки български гражданин, предлагаме адекватни решения по Зеления пакт на Европейския съюз“, се посочва в декларация на ДПС.

В нея отново има критика към президента Румен Радев.

„Всички български граждани много отговорно трябва да участват и в изборите за президент на републиката. Трябва да изберем истински обединител на нацията, а не партиен говорител, опонент и опозиция, просто разединител. Президентът на България, който се избира пряко от народа, разполага с мощното оръжие да бъде президент на всички български граждани и да задава посоката. За това обаче са необходими не просто брой гласове, колкото и да са много, а опит, мъдрост и държавническо мислене. Такъв президент трябва да избере България за следващите 5 години“, декларират хората на Карадайъ.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I