Мечтателите от велоколоната за Луната станаха пешки!

В това изречение се побират 13-месечни мечти и целият списък „Карадайъ`2021“. 5-ма зам.-председатели и 14 членове на Централното оперативно бюро на ДПС. Наредени почти гросмайсторски на шахматната дъска. Пешка до пешка.

Пешка-партиен боец, пешка-новобранец, пешка-мъдрец, пешка-врял и кипял, пешка-интригант, пешка-мечтател.

Има време мъдрите да научат другите, че ако случайно в хода на играта някой допълзи до последния хоризонтал, да не си мисли, че за свръхусилието ще бъде възнаграден - ще се превърне в царица. Ще стане я кон, я офицер, я топ.

 

Правило №1 за хората от списъка „Карадайъ`2021: Не забравяй, често си повтаряй – Шефът и Карадайъ са голям тандем!

 

За тези, които „велоколоната за Луната“ нищо не им говори:

Карадайъ е находка, явление. Трябва да го пазим и развиваме.

При условията на демокрация всеки може да се опита да стане председател на ДПС, но опитът да заеме мястото на Мустафа Карадайъ е все едно да тръгне с колело да покорява Луната.

С тези думи Ахмед Доган "приземи" вътрешно-партийните интриганти и кандидатите да заемат мястото на Карадайъ още преди година и 20-тина дни.

Край на периодичното тръскане на чувала с мишките. Време е за мъдри пешки.

Това вероятно си казали Доган и Карадайъ. И си стиснали ръцете.

от 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I