ДПС стартира номинациите за народни представители за листите на партията за участие в парламентарните избори на 4 април, съобщиха от партията.

Днес се проведе второто онлайн заседание на Централния съвет на ДПС.

Сред критериите за номинации е кандидатът да бъде избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на Движението за права и свободи и на либерализма, гласи едно от решенията ЦС на ДПС.

Основните насоки, които Централният съвет даде на структурите на  Движението са всички разширени заседания на Общинските съвети на ДПС във връзка с номинациите за  кандидати за народни представители да се провеждат онлайн, на открито или на закрито, при спазване на всички противоепидемични мерки. 

По време на заседанието председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се обърна към структурите и заяви, че времето е депесарско – политическото и историческото. Политическото време изисква от нас да изпълним нашата  програма  за управление на страната, а историческото време залага тези  изборите като едни от най-важните избори след 1989 г., каза председателят.

Карадайъ бе категоричен, че Движението  има важна задача - да възстанови нормалността в политиката, да възстанови демокрацията и държавността и да изгради системите да функционират.

Централният съвет избра за председател на изборния щаб председателя на партията Мустафа Карадайъ

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I