В центъра на Баните няма как да не споменем делото на предишния кмет Милен Белчев, защото този красив площад е резултат на неговите усилия, на общите ни усилия, защото не беше лесно да се изпълни този проект. Той е направил много, а построеното остава и смятам, че можем да представим най-достойния кандидат за кмет – неговия син Павлин Белчев, заяви пред жители на Баните д-р Даниела Дариткова - председател на ПГ на ГЕРБ в Народното събрание и член на ИК на партията.

По думите й няма по-голяма признателност и знак на синовна почит от това да продължиш делото на баща си.

„Павлин Белчев заслужава вашето доверие, защото носи всички познания, събрани в годините на работа в едно трудно министерство - на земеделието, храните и горите. И всички те са нужни за развитието на общината. Там той се е доказвал всеки един ден, за да постигне експертиза и уважение от колегите“, посочи д-р Дариткова.

„Вярвам, че всичко това ще му бъде много полезно, за да изпълни ангажиментите си. Той няма нужда да се запознава с работата, а ще може веднага да се ангажира с решаване на проблемите, които касаят цялата община, да решава проблемите на всеки от вас. Добрият кмет е преди всичко добър човек и добър стопанин. Вярвам, че той ще получи вашата подкрепа“, допълни тя.

„За съжаление дойде време за извънредни избори, поради злощастно стечение на обстоятелствата, свързани с кончината на баща ми. Много добре го познавате. Знаете колко много милееше за нашия роден край. Свидетели сме на това, което успя да направи. Баните е с коренно променен облик. Инфраструктурата е на много високо ниво. По улиците и в момента се работи. Чувствам се задължен да продължа това, което е започнал баща ми. Той много искаше да види Баните като едно село с облик на курортен център. Жертваше времето със семейството си, за да е сигурен, че дава максимума от своите възможности, за да постигне целите си, да сте доволни, че има кмет, който мисли за хората“, каза кандидатът за кмет от ГЕРБ Павлин Белчев.

Според него баща му е бил успешен, защото не само бил личност с много силно изявени качества, но и защото имал подкрепата на държавата.


„След 13 години работа в централната администрация, в Министерството на земеделието, храните и горите, имам самочувствието на човек, създал достатъчно контакти, със силно изявена експертиза в подготовката на проекти. Имам самочувствието на човек, който е натрупал опит и мога да помогна на нашата община да продължава да се развива“, допълни Белчев и представи своите приоритети.

Областният управител Недялко Славов изтъкна, че изборите са време за съревнование на кандидатите.

„Аз се радвам, че лице в лице можем да изтъкнем предимствата на нашия кандидат. А те са няколко пред останалите двама конкуренти. На първо място Павлин Белчев е много добре административно подготвен в структурите на централната власт - точно там, където се коват правилата, наредбите, свързани с европейски проекти. И то в министерство, което е особено важно за регион като нашия. От тази гледна точка неговият административен капацитет ще му позволи веднага да задейства идеите си и да ги облече в реални проекти, чрез които животът на хората в общината да стане по-добър“, посочи Славов.

Според него може би е семейна черта, защото с баща му поддържали ежедневна връзка и се възхищавал на неговата работоспособност и на чувството му за справедливост.

„Павлин притежава точно тези качества. Той има същото отношение към всеки човек - без дистанция, внимателен и отзивчив. Това е първа стъпка към решаване на проблемите на отделните хора. Сигурен съм, че вратата на кабинета му ще е отворена за всеки“, добави още Недялко Славов.

Той посочи, че с д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев ще са насреща за всеки общински проблем, който трябва да се реши на централно ниво, както е било и досега.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I