Променя се организацията в движението по няколко улици в Смолян поради дейностите по втория етап на водния цикъл.

Цялостно ще бъде затворена до 5 март „Славееви гори“, от пресичането й с „Коста Аврамиков“. Същият режим ще важи до 30 април за „Надежда“ от пресичането й с „Миньорска“. Цялостно се затваря до 28 февруари „Грудьо Войвода“, от пресичането й с ул."Снежанка“ до №17. Затворена остава до 28 февруари и „Коста Аврамиков“, от кръговото до края й. До 19 март цялостно се затваря ул.“Възход“ от №1 до №8.

Ограничен ще бъде достъпът до 28 февруари по част от „Атанас Шапарданов“.

До 28 февруари цялостно се затваря „Момчиловска комуна“, от кръстовището й с ул."Гео Милев“ до №3. До 30 април се затваря „Александър Стамболийски“, от №12 до пресичането й с „Илия Белковски“. До 20 март се затваря „Мургавец“, от кръстовището с „Цар Симеон“ до края й. Няма да може да се преминава до 13 февруари по „Оборище“, от кръстовището с ул."Есаул Пархоменкодо стълбището към ул."Кирил и Методий“. До 26 март цялостно се затваря „Кирил Маджаров“, от пресичането й с ул.Стою Шишков“ до храм „Света Богородица“.

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I