Толкова мъка има в кандидатските листи на тези избори, толкова отчаяно-пълнежно е ежедневието на 95 на сто от вписаните в списъците, толкова са далеч от избирателите... Но добрата новина за всеки един от тях е, че само един ден остава до празника в душите им.

От утре сме в локдаун и кандидатите за народни представители ще бъдат  доволни – и без това не се получава диалогът им с избирателите, но сега поне на книга ще бъдат възпрепятствани.

Не, че не искат да впечатлят хората, ама не могат!

То си е като да изкараш магаре на сцена на самодеен фестивал на талантите и да затаиш дъх да чуеш „Руфинка е болна легнала“. И хоп, спира тока в читалището!

„Мама им на Енергото, щях да докосна всяко сърце в залата, че и на хиляди далеч извън нея“, казва Марко, преди да го сиктирдосат навън.

 

*

Когато на 4 април видят колко голям среден пръст им е показал Избирателят, всички вкупом ще се заоправдават: Гадният COVID-19 е виновен! Каква кампания за чудо и приказ щяхме да проведем, но с този локдаун…

Добре, ама цели 17 дни спахте!


*

Кои партии работят на терен в Смолянско - ГЕРБ, ДПС, "Има такъв народ", "Републиканци за България", БСП също се опитва.

И ако не са те, то Избори`2021 щяха да бъдат нещо като лотарийни билетчета – никой не работи, всеки чака резултата от търкането на талона!

от 24rodopi.com


Снимка: pixabay.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I