От Доспат стартира кампанията на Републиканци за България в Смолянска област. В присъствието на председателя на партията Цветан Цветанов и зам.-председателя Павел Вълнев, водачът на листата Димитър Трендафилов представи кандидатите за народни представители на Републиканци за България в Смолянски избирателен район.

"Благодаря на Павел Вълнев, че стана част от един нов политически проект, който да даде действителната, реална алтернатива за промяна в страната. Защото ние като българи трябва да разчитаме на тези, които са успели в чужбина. Имаме над 2 млн. българи в чужбина. Заедно с тях трябва да направим всичко възможно те да се върнат в Родината си. Искам да благодаря на страхотния екип, който сме тук. Г-н Трендафилов е доайенът в листата, но и човекът, който има и опит и може да го предаде на останалите ни кандидати в листата. Силата на една партия е, когато има многообразие, както от хора на различна възраст, така и от различни полове и етноси“, заяви Цветан Цветанов.

„Крайно време е в България да не се делим, а да бъдем обединени, за да имаме силен парламент и умно управление. Да можем действително да изградим това, което сме заложили в слоган на нашата кампания: За Държава с правила. Много е важно в тази кампания да стигнем до колкото може повече наши съратници. Защото за мен, Родопите винаги са били национална кауза“, каза председателят на партията.

Той отбеляза, че е помагал като политик на всяка община в региона без изключение и не е делил хората на „наши и ваши“, а винаги се е стремил да помогне и да реши проблемите, което ще продължи да прави и занапред.

„Всички лица в листата са хора от различни общини, живеещи в региона, това дава силата на това многообразие. Искам да благодаря и на колегите и приятелите, които нямат своите представители в листата, но също ни подкрепят. Убеден съм, че в Смолянска област ще имаме най-добрия резултат и Републиканци за България ще положат основите за това всички да бъдем заедно, да намалим това политическо противопоставяне и да работим за развитието на Родопите. Това е основната цел и на Павел Вълнев, за да се включи в този проект. Ние ще работим и за промяна на Конституцията, за да може подобни достойни българи да имат възможността да се кандидатират за народни представители. Защото не е нормално всички тези българи, които получиха двойно гражданство, да могат да се кандидатират за съответни длъжности в чужбина, а да не могат да го направят в Родината си. А за нас това е огромен потенциал“, допълни Цветанов.

„Ако погледнем реално, в последните 20-30 години най-големите инвеститори това са българите, живеещи в чужбина. Нека всички, които имат роднини и приятели в чужбина, да се обединят и да гласуват за Републиканци за Българи, за държава с правила. С номер 21, през 21-ва година, в 21-ви век, разбира се, че най-печелившото число ще бъде 21. Аз съм убеден, че заедно ще можем да постигнем най-високия резултат и като водеща политическа сила в региона и страната да сме незаобиколим фактор в следващото управление на страната“, категоричен е Цветанов.

Като домакин, от родния си град, Павел Вълнев заяви: „Искам да поздравя всички познати, приятели, роднини, които присъстват. Излишно е да казвам, че в Доспат се чувствам най-добре. Тук съм роден, тук съм израснал, до 13-годишна възраст съм бил в Доспат и още повече се радвам, че сме всички заедно сега. Ние с господин Цветанов обиколихме цялата държава и мога да ви кажа, че навсякъде има огромен натиск върху хората. Затова се радвам, че получаваме такава подкрепа сега в родния ми град“.


Водачът на листата за 22 МИР Смолян беше официално представен. Това е Димитър Трендафилов от Смолян. Той е с две висши образования – икономист и юрист, с дългогодишен опит в банковата сфера, бил е на ръководни длъжности, включително и в IT сектор. В момента е правен съветник на търговски дружества и главен юристконсулт на фирма за международен превоз на товари.

„В района на Доспат имам много познати, тъй като бях директор на банка в Девин две години и имах възможност да работя и да опозная хората. В листата е млад и добър отбор. Заставаме зад г-н Цветанов и г-н Вълнев, с убедеността в платформата на партията“, каза Димитър Трендафилов. Той представи останалите кандидати в листата.

Втори в листата е Асен Черешаров от Златоград, който е юрист. Бил е шеф на ОИК-Златоград на местните избори 2015 г. и 2019 г. От 2015 г. е юрисконсулт на община Златоград. „Мисля че с ентусиазма и професионалния опит, който имам, мога да бъда

полезен в нашия балансиран отбор от 8 души, като средната възраст е 41 години. С нашия ентусиазъм сме готови да работим за интересите на жителите на Смолянска област, с грижа, която заслужават и с увереност за правилната посока, в която ни води г-н Цветанов", каза Черешаров. Трета в листата е Милена Гайдарова от Девин. Тя е професионален бакалавър и магистър в специалност „Счетоводство и контрол“. Има

завършена специализация „Европейски данъчни и осигурителни политики“.

Работила е в продължение на 7 години като счетоводител в различни отрасли в корпоративния сектор в Девин, както и като старши счетоводител и началник отдел „Местни данъци и такси“ към община Девин - в периода от февруари 2018 г. до 30 септември 2020 г. „Работих в общинска администрация и мисля, че има какво да променим към по-добро за хората в публичния сектор. Политиката, на която залага ПП „Републиканци за България“ ми допада като правила и принципи. Мисля, че съм в правилната партия и заедно с целия отбор трябва да работим за това в страната ни да

се спазват правила и закони“, каза Гайдарова.

Четвъртият в листата, Валери Данаилов, е предприемач от Доспат, има собствен малък бизнес. „Павел Вълнев е от Доспат и познавам неговите принципи и работа. Харесвал съм решенията и на г-н Цветанов за нашия регион и смятам, че каузата, която ще защитаваме, е да работим за справедливост за населението на всяко малко населено планинско отдалечено местенце в нашата държава и да се борим за едно по-добро бъдеще", каза Данаилов.

Идриз Шабанов е от Девин. Завършил е висше образование „Счетоводство и контрол“ в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ - Свищов. Един мандат е бил кмет на село Гьоврен мандат 2011-2015 г., община Девин. В момента работи като началник отдел в БКС към община Девин. „Познаваме се от 35 години с г-н Трендафилов. Искам да направим нещо всички заедно за този край“, заяви Шабанов.

В листата са също Мария Ангьозова, Венцислав Шишков и Деница Кисьова. Цветанов и Вълнев посетиха Девин, Доспат и Борино. В Девин те получиха подкрепата на Красимир Даскалов- бивш кмет на града, който заяви, че застава твърдо зад Цветанов и Републиканци за България. "Аз не съм предател, а останах с човека, който е работил за нашата община. Даскалов изброй обектите, за които е получил съдействие от Цветанов и разказа как единствено Цветанов е сътрудничил на жителите на Девин.

Срещите на председателя и зам.-председателя продължават и в Смолян. С №21 в интегралната бюлетина, Републиканци за България! За държава с правила!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Страшен мерзавец. 10 години говори, че без Боко пари нямало, пък сега гастарбайтерите били най-големите инвеститори

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I