Със заповед на министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за една вакантна длъжност  „старши експерт /ОДМВР-Смолян/“ в отдел „Говорители на структури на МВР“ при дирекция „Пресцентър и връзки с обществеността – МВР, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Смолян.

Изискване към кандидатите е да имат образователно-квалификационна степен „бакалавър“, професионален опит една година и/или минимален ранг V младши. Кандидатите трябва да са български граждани, да са навършили пълнолетие, да не са поставени под запрещение,  да не са осъждани, да отговарят на минималните изисквания за, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността.  Конкурсът ще е проведе на два етапа – практически изпит и интервю. Необходимите документи са подробно изброени в обявление №8121р-3588/26.02.2021г., публикувано на интернет-страницата на МВР. Документите може да се подават лично от кандидатите, чрез пълномощник на адрес гр. София, ул. “Шести септември“ №29, приемна на МВР всеки работен ден от 10:00 ч. до 12:00 ч. и от 14:00 ч. до 16:00 ч. Също така документи може да се подават по електронен път на електронен адрес: konkursi-zdsl@mvr.bg, като в този случай заявлението за участие в конкурса и декларацията по чл.17 ал.3 т.1 от НПКПМДСл следа да бъдат подписани с електронен подпис. Срокът за подаване на документи е десетдневен и изтича 08.03.2021г. Телефони за допълнителна информация – 02/982 2042 и 02/982 23686.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I