"Гласуването не е само право по Конституция, а отговорност. Всяка една бюлетина дава власт, затова трябва да сте много внимателни след 9 дни за кого ще гласувате. Всеки глас за ДПС е ускорено развитие на икономиката, ръст на инвестициите, нови работни места, всеки глас за ГЕРБ е по над 2 милиарда лева нов държавен дълг", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред актива на Движението в Девин.

Той припомни на присъстващите, че когато ДПС е било в управлението на страната, се е погасявал дълг, хората са получавали добри заплати и са били при семействата си, а сега се трупат задължения за сметка на няколко поколения, а младите спят по строежите в чужбина.

"При ДПС тежестта намалява с близо 3 милиарда на година, а при ГЕРБ дългът се увеличава приблизително със същата сума", добави лидерът на ДПС.

Карадайъ изрази и своето недоумение от постъпките на Дариткова в региона.

"От нейни изказвания разбирам, че в Ягодина са измислили нов начин на асфалтиране - тип зебра. За едни комшии имало асфалт, а за други нямало. Тази, която закри болницата в Девин, сега дава дарение от близо 2 000 лева на лечебното заведение. Позор!", добави още Карадайъ.

Зам. - председателят на ДПС Йордан Цонев бе категоричен пред актива на ДПС в Девин, че страната ни има сериозен проблем с бюджета през последните 11 години.

"Проблем е, че при управлението на ГЕРБ, страната задлъжня с близо 20 милиарда, които ще ги връщат децата и внуците ни. За съжаление този дълг не е обоснован с нищо, няма инвестиции, няма разкриване на работни места и т. н.", добави зам. - председателят на ДПС.

Цонев припомни, че когато ДПС е било в управлението със 160 процента се е увеличил вътрешният брутен продукт.

"С финансите ще помогнем, след като се  разчисти политическият терен. Имаме шанса да изпълним програмата си за ускорено икономическо развитие. Какво по-хубаво за Родопите, ако не Зеленият пакт. Тук му е  мястото. Много е важно обаче да имаме двама депутата от Смолянско. Имаме нужда от добри юристи в парламента, каквато е Десислава Кокутева - втора в листата на ДПС в Смолян", добави Цонев, като пожела на своята колежка в следващото Народно събрание да не става свидетел на абсурдите от 44-то Народно събрание.

ДПС прави икономически чудеса, категорична бе евродепутатът Атидже Вели.

"Мога да говоря повече от 9 минути, но ще бъда много кратка, защото тук знаете какво представлява ДПС. Управляваме в 50 общини, всички виждат, какво можем. Няма друга партия да е извеждала страната ни от криза. Само ДПС може да определи правилната посока на страната", добави Вели, като призова всички за важна подкрепа на 4 април с номер 9.

Според кандидата за народен представител от ДПС от Девин Десислава Кокутева, предстоят най-важните избори.

"Време е да рестартираме държавността, като гласуваме с номер 9 след 9 дни", призова Кокутева.

В подкрепа на листата на ДПС в Смолян се обяви и кметът на община Девин Здравко Иванов.

"ДПС е единствената партия, която помага в комуникацията с централната власт и за всеки проблем предлага решение. Радвам се, Десислава Кокутева е на подобаващо мясно в  листата. Призовавам да подкрепите ДПС, тъй като съществува реален шанс да имаме представител в парламента", добави Иванов.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Девин, като посети кв. Настан и селата Грохотно и Гьоврен, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в Смолян. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева,  инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. А ве, уйооооо, не гласувахте ли вие с герб за влизането в тези заеми? А вееееееееее, съпрузи?!?!?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I