„Хората в Родопите заслужават достоен начин на живот, да имат стабилни доходи, да се движат по нормални пътища, заслужават да живеят в нормални условия тук, а не в чужбина! Заслужават да разчитат на адекватно здравеопазване и качествено образование. Именно това ни мотивира да поискаме доверието на избирателите в Смолянска област“.

Това каза на поредна среща с избирателите в областта кандидатът за народен представител от ДПС за област Смолян инж. Диляна Кашокова.

Демокрацията и управлението в страната са в криза, която е осезателна за всички нас – неработещи институции, липса на комуникация помежду им. Всичко това говори за абсолютно абдикиране от грижата за населението. Кризата е във всички сектори: здравеопазване, социални дейности, образование, инфраструктура и бизнес. Родопите могат да се превърнат в активна икономическа зона, ако ДПС успее да реализира програмата си за ускорено икономическо развитие. ДПС има визията за промяна, за да преструктурираме модела на управление и да спрем разпада на държавата. ДПС има ресурса, възможностите, капацитета и експертизата да промени статуквото “, категорична бе Кашокова.

Тя призова всички, които вярват в истински добрата кауза за реална промяна, тези, които са решени да променят живота си към по-добро, да гласуват с бюлетина №9 на 4-ти април!

Инженер Диляна Кашокова е родена на 15 ноември 1985 г. в град Смолян.

Тя е с висше образование, специалност „Компютърни и комуникационни системи“ от Физико-технологичен факултет Смолян. Има придобита квалификация „Защита на класифицираната информация“ от Висше училище по сигурност и икономика в град Пловдив. В момента специализира и „Информационна сигурност“ – магистърска степен.

Трудовата си дейност реализира като хоноруван преподавател във Физико-технологичен факултет гр. Смолян. Работила е и като експерт модератор в частна фирма и организатор на обучения в сдружение с нестопанска цел.

Владее руски език.

#РестартнаДържавността

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I