Страната ни продължава да се управлява на принципа „проба-грешка“. Това заяви кандидатът за народен представител от ДПС в област Смолян Десислава Кокутева на поредица от предизборни срещи с жители на родния си град Девин.

„Мерките, които се вземат в ситуация на пандемия, се оценят от множество експерти, като неадекватни. Преди десетина дни отвориха заведения, сега сме пред прага на новото им затваряне. Пуснаха учениците да учат присъствено, сега отново нещата вървят към дистанционно обучение. Не се слуша гласът на експертите. Институциите са обезличени“, коментира още Кокутева, която е втора в листата на ДПС – Смолян.

Тя чу и болката на хората, които се оплакаха от обезлюдяването на региона, от това че младите предпочитат чужбина и от липсата на подкрепа към малкия бизнес в настоящата криза.

„Една от основните цели пред ДПС е възвръщане на държавността, вземането на мерки за справяне с демографската криза и бързо финансово развитие на страната. Когато икономиката тръгне  в правилната посока, бизнесът ще получи повече възможности. Ще се отворят работни места, младите ще имат възможност да работят и да се развиват тук, а бабите и дядовците да се радват на внучетата, а не да ги гледат само през компютри и телефони“, заяви пред хората Десислава Кокутева.

Кандидатът за народен представител ги увери, че ако ДПС получи необходимото доверие на 4 април под номер 9 в интегралната бюлетина, ще направи всичко възможно  страната най-после да поеме по истинския път на развитие в Европа.

На предизборните срещи присъстваха още общинският председател на ДПС – Девин Карамфил Каров, общинските съветници на ДПС Веско Банкатев и Андрей Кехайов, който е и председател на младежката организация на ДПС в Девин.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I