Здравейте,

казвам се Пламен Красимиров от Старцево и съм кандидат за народен представител на ПП „Има такъв народ“. Семеен съм, с две деца. Със стабилната основа, дадена ми от средното образование в Старцево, започна моето житейско пътешествие.

Завършил съм степен бакалавър в НБУ, специалност „Финанси“. Магистратура завърших в университета на Южна Дания със специалност „Международен бизнес и Маркетинг“. Работил съм в различни сфери, започвайки от нискоквалифициран труд и стигайки до научен сътрудник. Последният ми професионален ангажимент през 2020 г. беше като гост изследовател към Университета в Дания, който завърши с научен труд- публикация.

Десет години съм живял в Дания. Много мои приятели и сега са там или някъде другаде по света, но не и в България. Децата ни ходят в чужди детски градини и училища. Те получават чуждо възпитание, откъснати от корените си. Аз виждам как българските деца се превръщат в чужденци и това се случва само, защото нямаме истинска държава. Това трябва да спре. Аз искам бъдеще за децата ми в България. Не мога да продължавам да съм безучастен, както и никой друг не би трябвало. Политика не е мръсна дума, стига да я използваш, за да бъдеш полезен. Върнах се в България, за да бъда активна част от промяната, която аз вярвам, че може да се осъществи чрез политическия проект на ПП „Има такъв народ“.

Животът ми в Дания до известна степен промени мирогледа ми. Аз знам какво е работеща социална система и как функционира тя. Какво е работеща здравна и образователна система и защо хората се доверяват на правителството си. Знам колко важно е общото благо, за да има лично такова. Свикнал съм с порядките на истинска и цивилизована държава и искам да работя за това, поне част от тях да станат факт и за нашата България.

Имам огромната амбиция да работя за това висококачествените продукти, които произвеждаме в Родопите, да излязат на международния пазар и да се превърнат в емблема за качество от световно ниво. За да има работа и повече пари за нас и нашите деца. Сигурен съм, че заедно можем да направим родния ни край едно още по-прекрасно място за живот.

За да има такъв народ от щастливи и доволни хора, гласувай! Решаващият глас си ти!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I