За пълна абдикация от страна на властта към проблемите на хората от смолянското село Сивино, се оплакаха  жителите му пред кандидатите за депутати на ДПС в област Смолян Велко Хаджиев и инж. Диляна Кашокова.

„Забравени сме от властта, единствено в лицето на ДПС виждаме подкрепа и помощ“, заявиха жителите на село Сивино.

Те сами изтъкнаха каква работа е свършена в родопското село, благодарение на съдействието на ДПС.

„Ние чакахме нoв acфaлт почти 30 гoдини. Благодарение на съдействието на ДПС имаме вече път. Вие ремонтирахте и дeтcĸaта плoщaдĸa, съдействахте и за нoв път ĸъм гpoбищния пapĸ и бeтoннa нacтилĸa нa пoмeщeниeто зa ĸypбaнитe“, припомниха благодарните жители на селото пред представителите на ДПС.

От своя страна, кандидат-депутатите от ДПС ги увериха, че именно партията, чиито представители са те, е направила най-много за селата и малките общини в Родопите и ако получат отново доверието на хората на 4 април с номер 9, то ще продължи работата за тях.

На предизборната среща присъстваха още общинският председател на ДПС – Смолян Милен Журналов, кметският наместник Асан Даракчиев, който на последните избори в селото бе избран за кмет с листата на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I