Една от основните цели на ДПС е да реализира своята стратегия за икономическо развитие на страната ни, за да има хляб за всички и да спрем демографския срив, категоричен е кандидатът за народен представител на ДПС от област Смолян Хайри Садъков.

 „Ако ни дадете шанс да приложим управленската програма на ДПС, която изпревари заложените приоритети от страна на Европейския съюз, ще можем да дадем възможност на бизнеса да се развива и да привлече младите кадри, които в момента работят и живеят в чужбина с пълни джобове, но със страх в сърцатата си и с мъка за родината си“, заяви депутатът от 44 – то Народно събрание на поредната си предизборна среща.

Садъков бе категоричен, че ако искаме развиваща се държава с работещи институции, то това не може да стане без експертизата и капацитета на ДПС.

„Очакваме вашата подкрепа на 4 април с номер 9 в интегралните бюлетини, за да можем да подредим държавата си, да дадем необходимата подкрепа на периферията на страната. Дълго време хората са пренебрегвани, трябва да се поправи това отношение, а ДПС вече е показало, че това го може“, категоричен бе Садъков.

На срещите с избирателите в селата Подвис, Ряка, Еленска, Търън и др. присъстваха още Велко Хаджиев-трети в листата на ДПС за кандидати за народни представители, общинският председател на ДПС и общински съветник в Смолян Милен Журналов, а в с. Селище се включи и кметският наместник от ДПС Владимир Ратайски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I