Трябва да се промени моделът на управление и да спрем разпада на държавността, категоричен е водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на предизборна обиколка в девинските села Триград, Грохотно и Гьоврен.

„Харчат се пари безконтролно, институциите са обезличени. Липсва стратегия и план за развитие на страната“, коментира Садъков. Той бе категоричен, че ДПС има визията за промяна. „Ако тази промяна не се случи ще станем свидетели на поредното увеличение на държавния дълг с още няколко десетки милиарда, за да може някой да ги раздава през прозореца на джипката“, добави настоящият народен представител на ДПС.

На предизборната обиколка присъстваха и втората в листата на ДПС в Смолян Десислава Кокутева, общинските председатели на Движението в Девин и Борино Карамфил Каров и Ахмед Карадайъ, както и местният председател на партията в Девин Наташа Василева и кметът на с. Грохотно Бейхан Дуран.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I