Приех номинацията да бъда включена в листата на ПП ГЕРБ с благодарност, но и с огромна отговорност към тези, които ми се довериха. Винаги съм се стремяла да бъда честен и справедлив човек, да приемам всички хора като равни. Поемам ангажименти, само когато знам, че мога да ги изпълня. Що се отнася до въпроса защо се кандидатирам за народен представител - това е предизвикателство за мен. Реализирала съм се и на професионално ниво, и в личен план. Смятам, че е настъпил моментът, в който социалната отговорност трябва да надделее.

През годините съм заемала експертни и ръководни длъжности в държавната администрация. Работя в особено динамична среда, в която ежедневно се прилагат множество нормативни актове. Добре познавам икономиката в района - от работещите предприятия до новите идеи и инвестиционни намерения. Поддържам добра комуникация с браншови и неправителствени организации и се стремя да постигам максимална удовлетвореност и баланс с опазването на околната среда. Доказала съм, че преследвам целите си с упоритост, не се плаша от трудностите и ежедневно се стремя да надграждам себе си.

Приоритет в работата ми ще бъде регионалното развитие и търсене на обосновани и технически правилни решения за нашия район. Ще се боря за целенасочена политика и допълнително финансиране за Смолянска област, която като планинска е в по-неизгодна позиция в сравнение с останалите райони в страната.

През последните години правителството доказа ангажираността си към Родопите и бяха финансирани редица проекти, подобри се цялостната инфраструктура. Но лично аз мисля, че можем да бъдем още по-активни, търсещи, предлагащи и отстояващи интересите си. При управлението на кабинета Борисов търсенето на подкрепа за региона е чукане на отворена врата. Нека дадем шанс това да продължи и да си поставим още по-високи цели, защото съм убедена, че ще ги реализираме!

За България в новия програмен период 2021-2027 г. „зелените политики” са изведени с приоритет. Това е предизвикателство пред мен, защото фокусът трябва да е човекът, но в една чиста и здравословна заобикаляща ни среда.

Сигурна съм, че всички кандидати, които търсят доверието на избирателите, тръгват с желание за положителна промяна. Но тук идва въпросът за моженето и знанието как да постигнеш целите си. Ние, от ПП ГЕРБ, сме доказали, че искаме, можем и знаем как да го направим!

ВИЗИТКА - ЕКАТЕРИНА ГАДЖЕВА е родена на 13 юни 1974 г. Завършила е Лесотехническия университет, магистър-инженер със специалност „Екология и опазване на околната среда“. Трудовият й стаж е 23 години, 22 от които в Регионалната инспекция по опазване на околната среда - Смолян, а една година като еколог в частния сектор. От 6 години е директор на РИОСВ, в чийто териториален обхват влизат всички общини на Смолянска област, както и общините Лъки (област Пловдив), Сатовча (област Благоевград) и Ардино (област Кърджали). С опит в разработването и управлението на европейски проекти. Участвала е в редица обучения и специализации, свързани с опазване на околната среда, планиране и устойчиво развитие.

Екатерина Гаджева е втори мандат общински съветник от гражданската квота на ППГЕРБ, председател е на Постоянната комисия по териториално устройство, общинска собственост, екология, земеделие и гори в Общински съвет – Смолян.

Семейна е, майка на две дъщери.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I