„Алкохоличка, куха тъпа лейка, ще ви е*а майката!“. Тези думи към кодукторка в градския транспорт в Смолян костваха глоба в размер на 250 лева на млад мъж от областния град.

Съдът призна за виновен смолянчанина и го наказа по Указа за борба с дребното хулиганство.

Младият мъж се качил в автобуса и започнал да обижда служителката, която го таксувала.

„Видях, че кондукторката стои полузаспала, облегната на седалката и помислих, че има нужда от помощ и я попитаха дали й е лошо. Маската й беше под брадата. Видях, че има страхотно треперене и й предложих да извикам бърза помощ. При което тя ми каза, че ще извика полиция. Преди това кондукторката тръгна към шофьора на автобуса с несвързани реплики, искаше да покаже, че има проблем. След спирането на автобуса, шофьорът дойде да раздава правосъдие, но се респектира от мен. Казах му да не се намесва, че нищо не е станало. Отричам да съм казвал обидни думи. Не са в моя речник, но може и да съм я напсувал“, оправда действията си в съда смолянчанинът.

Според други свидетели обаче, той се е държал агресивно с жената, която имала заболяване и й треперели ръцете.

В крайна сметка магистратите в Смолян наказаха мъжа с глоба. Адвокатът му поиска той да не бъде задържан под стража защото започвал нова работа.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I