Няма такава държава – Централната избирателна комисия 
(ЦИК) и бившият парламент направиха всичко възможно да не позволят на десетки хиляди българските граждани да могат да гласуват на 4 април. И в същото време същата тази ЦИК позволява манипулиране на вота, затваряйки си очите за прогнозните данни, които различни медии публикуват от сутринта.

4 часа се чака на опашка пред секция в Берлин. Много нашенци в Германия пътуват за Швейцария, за да упражнят правото си на вот.

Защо българите в Западна Европа, които са най-големият инвеститор в България, са наказани? Тези, които спасяват от години България. Които и утре ще преведат по 200, 300, 500 евро на близките си, защото те трудно връзват "двата края" в родината. Които ясно показаха, че ако България заприлича на истинска европейска държава – с ясни правила, ще се върнат обратно.

На другия полюс са едни роми от Бургас, които в репортаж за националното радио днес обясняваха, че не знаят какви избори се провеждат днес, но пък знаеха номера на партията и на преференцията. "За кмет", казваха те и допълваха верния номер на бюлетината.

Стотици хиляди у нас пък които само консумират. Нищо не създават, само ядат фондовете. И би трябвало да са благодарни на всеки наш гурбетчия, защото бачкащите зад граница крепят социалния мир в България. Разбира  се, и парите на Брюксел.

Колкото до „сляпата“ за "резултатите" от "екзит-половете" ЦИК, за всеки е ясно, че данните, които се актуализират на всеки час, целят да повлияят на нерешилите или гласуващите по-късно гласоподаватели. Незаконно е, бе, ЦИК! Незаконно!

Едно е резилът на българската социология, която облъчваше цял месец българския народ с неверни данни, съвсем различно нещо са „екзит-половете“ в изборния ден. Едното е падение, днешното е беззаконие.

От 24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I