„Комуникацията с г-н Садъков винаги е била непрекъсната и ползотворна, както за нас, така и за жителите в общините. ДПС никога не е отказвало съдействие на кметове и институции от областта, когато сме търсили такова. Като представител на Движение за права и свободи, г-н Садъков е полагал много усилия в различни направления и проблеми, било то от частен характер или обществено значение. За разлика от други, той не парадира с работата си, за него е  достатъчно, че за хората, които са го потърсили за съдействие, е направил всичко, което е било по силите му“, около това становище се обединиха, както кметовете избрани от ДПС, така и тези, подкрепени от движението - Мадан, Рудозем, Борино, Неделино и Девин.

„Процесите на развитие в тези общини, в които ДПС е управляваща политическа сила и тези, в които се управляват с подкрепата на движението са с друга инерция, и с друго качество на работа. Хората сравняват общините, управлявани от ДПС, с останалите общини в областта и се питат как се случва това. Факт е, че  Общините управлявани от ДПС се отличават. Те са обновени, там не се говори за лоша инфраструктура, дават се за пример. В тези населени места е постигнат много сериозен  напредък в израстването на взаимодействието между управляващите по места и гласът от трибуната на Народното събрание. Наблюдава се хармония между местна, общинска власт, политическо ръководство и централните власти. И най-важното е постигането на единството и  заедността.“, добавиха още кметовете.

Движение за права и свободи ще продължи да отстоява приоритетите и исканията на хората в Родопите. Ще застава зад техните проблеми и заедно с тях ще търси възможности за решение. Защото проблемите на хората  не се делят на партийни, проблемите  са общи и в града, и в селата. Неслучайно тези избори са най-важните от 1990-та година насам, защото днес можем да решим заедно, рамо до рамо тези проблеми на национално ниво.

А това може да стане още на 4 април с номер 9 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I