Ограничено е движението в различни участъци по 13 улици в Смолян във връзка с дейностите по втория етап на водния цикъл.

До 18 юни е ограничен достъпът по "Родопи" в посока Райково, до 11 юни пък по

"Бузлуджа", при пресичането й с ул."Хан Аспарух". Затворена остава до 10 юни "Въстаническа", от пресичането с "Кральо Войвода" до кръговото. "Коста Аврамиков" до 15 юни, от пресичането с ул."Славееви гори"  до №12. "Коста Аврамиков" се затваря от кръговото до църква"Свети Тодор Стратилат".

"Елин Пелин" се затваря до 4 юни от "Д-р Петър Берон" до края й, а "Поп Глигорко" от ул."Елин Пелин" до края й. Затваря се за автомобили до 11 юни "Майстор Харит Кисьов"-в участъка от "Евридика" до "Елица". "Студенец" се затваря до 11 юни от №8 до края й. До 30 юни се затваря  "Чавдар войвода"-от пресичането с ул."Невястата".

"Васил Райдовски"се затваря до 15 юни от моста за пазара в Устово до блок на военните. Без автомобили до 30 юни по "Стою Шишков" от сфетофара в Устово до моста. "Оборище" се затваря до 15 юни от пресичането с ул."Кирил Маджаров".

До 30 юни се затваря "Гео Милев", в участъка между ул."Есаул Пархоменко" и ул."Мико Иванов".

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I